Din lokale felgspesialist

OVER 3000 FELGER PÅ LAGER

Vi har kanskje distriktets beste utvalg av alufelger i alle prisklasser. Til sammen har Stavanger-Forus Dekksenter over 3000 felger på eget lager. I tillegg får vi felger fra alle de største importørene i Norge. 
Felger
Felgene er med på å gi bilen både stil og særpreg, men kan også bidra til å bedre kjørekomforten betraktelig. Etter mange år i bransjen ser vi at kvalitet er det som lønner seg, særlig med vårt vestlandsklima. 

Vi leverer felger både til personbil, varebil, SUV og 4X4.


Hos oss får du:
 
  • Populære felgdesign til gunstige priser uten å gjøre kompromisser på verken kvalitet eller utseende.
  • Felger hvor innovasjon, design og personlighet betyr alt. 
  • Eksklusive felger med slående design og overlegen kvalitet.

Kom gjerne innom for en hyggelig felgprat. Vi ligger sentralt plassert rett bak Scandic Hotell, på grensen mellom Sandnes og Forus.
Uansett biltype eller lommebok så hjelper vi deg å finne de felgene som passer for deg! Vi satser sterkt på å ha et stort og unikt utvalg fra alle landets største importører:

Martins: 
Martins er den eldste og største felgimportøren i Norge og leverer felg fra fra produsenter som: Advanti, Ballistic, BM Racing, Breyton, Image, Incubus og Nitro.

Pure Wheels: 
Leverer merkevarene Larzon og Pure Wheels. Stort utvalg i kromfelger og design.

Norgesdekk:
Leverer et meget bredt utvalg av lettmetallfelger til alle biltyper. Norgesdekk leverer kjente merker som OZ-Racing, MSW, Sparco, Vertini, Avantgarde, Trinity, PH Edition og ProLine

 

Felgkonfigurator

Lurer du på hvilke felger som passer til akkurat din bil? Alle våre leverandører tilbyr felgkonfigurator hvor du enkelt kan taste inn reg.nummer eller velge din biltype for å finne de felgene fra den aktuelle leverandør som passer akkurat din bil:

Felgkonfigurator Martins felger (Advanti, Ballistic, BM Racing, Breyton, Image, Incubus og Nitro)
>>KLIKK HER

Felgkonfigurator Pure Wheels (Larzon og Pure Wheels)
>>KLIKK HER

Felgkonfigurator Norgesdekk (OZ, MSW, Sparco, Vertini, Avantgarde, Trinity, PH Edition, ProLine)
>>KLIKK HER

Felgkonfigurator Alcar(AEZ, Dotz, Dezent, Enzo)
>>KLIKK HER
Finner du ikke den rette felgen? Stikk innom for en hyggelig felgprat. Vi ligger sentralt plassert rett bak Scandic Hotell, på grensen mellom Sandnes og Forus.
 

FELGRETTING

Har du bulket eller fått kast i en felg? Vi retter og reparerer bulkede og skjeve aluminium/lettmetallfelger til både personbiler og varebiler.
>>Les mer


 
Felgvisning-banner