Din lokale dekkspesialist

FELGTIPS

Hvorfor lettmetall?
Etter at aluminiumsfelgen gjorde sitt inntog er ikke stålfelg lenger så vanlig. Ulempene med stålfelger er ikke bare at de er tunge, men også at de ruster. Aluminiumsfelgen korroderer den også, men ikke på samme måte som stålfelgen. Den er lettere gir derfor også støtdemperene langt bedre arbeidsforhold. Dette kan være en stor fordel om vinteren, da det er enda viktigere at hjulet til enhver tid er godt ned til bakken.

Har du riktige bolter og muttere? 
Husk at bolter og muttere MÅ stemme med felgen. Stort sett går ikke bolter/muttere til aluminiumsfelger og stålfelger om hverandre. Feil lengde gjør at felgen ikke sitter ordentlig på eller subber i bremser. Feil bolt/mutter kan også gjøre at felgen faller av. Spør oss hvis du er i tvil.

Rengjøring, vedlikehold og oppbevaring
Spesialutviklede rensemidler og rengjøringskluter er utviklet for lettmetallfelger. Bruk disse; ikke under noen omstendigheter må aggressive kjemikalier, skuremidler eller lignende stoffer anvendes, da disse kan skade felgens overflate. Ved lagring bør felgene rengjøres før de oppbevares på et tørt sted.

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Stikk innom for en hyggelig felgprat. Vi ligger sentralt plassert rett bak Scandic Hotell, på grensen mellom Sandnes og Forus.
Felger Sandnes Stavanger Forus
Sjekk også vårt store utvalg av felger!
Vi har kanskje ditriktets største utvalg av felg fra alle de største leverandørene i Norge.


 
Felg%20%20logoer-1
Felg%20%20logoer-2
Felg%20%20logoer-4