Din lokale dekkspesialist

Om Oss

Stavanger - Forus Dekksenter fører et bredt utvalg av kjente dekk- og felgmerker fra ledende produsenter som Michelin, Continental, Goodyear, Falken, Federal, Cooper med flere. Vi er opptatt av rask og effektiv levering til våre kunder, og skaffer det meste innen alle typer dekk.

Hos oss får du både de kjente dekkmerkene og testvinnerene, samt flere gode alternativ til en rimeligere penge. Fagmessig montering og avbalansering er helt avgjørende for et godt reslutat ved dekkskifte. Vi har lang erfaring i bransjen og utfører alt arbeidet kvalitetsmessig og skikkelig. Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. 

Vi selger dekk og felger over hele Rogaland, og våre kunder kan velge i et stort utvalg av kjente dekk og felgmerker til våre velkjente lave priser. Enten du legger vekt på kvalitet, service, sikkerhet eller økonomi, vil vi at du skal bli fornøyd når du velger å handle fra Stavanger - Forus Dekksenter!

Point-S
Vi er medlem i Point-S kjeden. Point-S er Norges største dekkjede og ble opprinnelig stiftet under navnet Fagdekk. Vi leverer dekk og felger til absolutt alle typer kjøretøy, fra scootere og personbiler til lastebiler, anleggsmaskiner og landbruk. Point-S er en uavhengig kjede som ikke låst opp mot noen produsenter eller dekkmerker. Dette betyr at vi til enhver tid kan anbefale det dekket som passer best for deg og ditt bruksområde, uten å måtte ta hensyn til en produsent som ønsker at vi skal selge deg akkurat det ene dekkmerket.