Din lokale dekkspesialist
motul_logo_liten
Motul 300V
Motul 8100 eco
Motul 8100 x-cess
MULTI_ATF_MOTUL
Motul Multi DCTF
25600-2L

MOTUL OLJE

Franske Motul er verdenskjent for sine high-tech motoroljer og smøremidler til industrien via Motul Tech. Spesielt anbefalt for trimmede og turboladede motorer.
Oljen for den kresne!


Motul er anerkjent som spesialisten på syntetiske smøremidler. Så tidlig som i 1971, var Motul den første smøremiddelprodusenten til å utforme en 100% syntetisk olje for bilmotorer -300V, som gjør bruk av dobbel ESTER Core® teknologi.

Opp igjennom årene har Motul hentet verdifull erfaring som offisiell leverandør til mange racingteam og racingprodusenter. De bidrar også sterkt i den teknologiske utviklingen innen motorsport.

Racingolje
300V racingserie. Oljene er 100% syntetiske og basert på dobbel ESTER Core® teknologi. Gir stabilt oljetrykk, selv under ekstreme temperaturer, anbefales for motorer med eksterem ytelse.For racing biler med atmosfæriske eller turboladede motorer.Bensin eller diesel motorer, turboladede, direkte innsprøytning og katalysator. 300V finnes i mange viskositeter slik at du finner en olje som passer din bil.

300V CHRONO 10W40
100% syntetisk olje for bilsport basert på ESTER Core® teknologi. Gjennom et teknisk partnerskap med de mest prestisjetunge racing teamene har MOTUL utviklet en linje smøremiddel for løps- og sportsbiler. 300V Motorsport-linjen maksimerer ytelsen til den nyeste generasjonen av motorer, og beskytter samtidig mot slitasje, oljetrykkfall, og oksidasjon grunnet høye temperaturer.
Anbefales for: Kortdistanse race - Rally - GT.

Standardolje
Motul har et komplett program med olje til standard biler.
Helsyntetisk olje. God for både standardmotor og lett trimmede biler, både bensin og diesel.
Delsyntetisk olje. Et rimelig og godt alternativ. Egner seg godt for både bensin- og dieselbiler.

Mineralolje
Motuls mineral olje er perfekt egnet for motorer og girkasser bygget mellom 1900 og 1950.
Mineral monograde smøremiddel  full kompatibilitet med papir/stoff pakninger. Unngår sot og fjerner avleiringer i smøresystemet.

Kom innom oss på Forus Dekksenter og se Motuls sortiment av smøre og vedlikeholdsprodukter.

Lurer du på hvilken olje som passer din bil og ditt behov får du en komplett oversikt over alle Motuls produkter med henvisninger og anbefalinger her

youtube-512Motul på YouTube - klikk her
Motul%20banner%201