Stavanger - Forus Dekk Senter
phone
51 88 19 00
Din lokale dekkspesialist

Velkommen til din lokale dekk­forhandler

Stavanger - Forus Dekksenter er godkjente som dekkverksted av Statens Vegvesen. Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Hos oss får du rask og effektiv service og gunstige priser. Vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og totaløkonomi og tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsdekk som presterer jevnt bra i dekktestene. 

Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. Vi har et stort utvalg av dekk og felger både til personbil, vare, SUV og 4x4. Vi sjekker, skifter og bytter både dekk og felger mens du venter.

Vi er medlem av Point-S kjeden. Point-S er en uavhengig kjede som ikke låst opp mot noen produsenter eller dekkmerker. Dette betyr at vi til enhver tid kan anbefale det dekket som passer best for deg og ditt bruksområde.

 
dekk-1
dekk-2-1
dekk-3

Åpningstider:

Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdag10:00 - 14:00*
*gjelder kun Hillevåg


Vi er medlem i

logo%20point-s
Forside%20Dekk%20Potenza

Dekk

Å velge riktige dekk handler om mye mer enn å ha den rette dimensjonen til bilen din. Vi hjelper deg å finne rette dekk til din bil.
Forside%20Felger

Felg

OVER 3000 FELGER PÅ LAGER. Vi har kanskje distriktets beste utvalg av alufelger fra de største importørene i alle prisklasser.
Forside%20Felgpakker

Felgpakker

Se våre meget gode pakketilbud på komplette felgpakker med 4 dekk ferdig montert på aluminiumsfelg.
Forside%20Dekkhotell

Dekkhotell

Vi gjør hjulskift og dekklagring enklere for deg med dekkhotell hos oss!
Forside%20Felgretting

Felgretting

Har du fått bulk eller kast i felgen? Vi retter og reparerer bulkede og skjeve aluminium/lettemtallfelger.
Forside%20NAF

Rabattavtale NAF

Stavanger - Forus Dekksenter har egen rabattavtale for medlemmer i NAF Rogaland. Ta kontakt med oss for å få vite mer om avtalen.
Forside%20S%C3%B8nnak

Batterier

Vi leverer bilbatterier fra Exide Sønnak. Sønnak er verdensledende på bilbatterier og leverer originalbatterier til en rekke ledende bilprodusenter.
hrsenkesett

H&R senkesett

Stavanger Forus Dekksenter er forhandler av senkesett og spacere fra velkjente H&R. Ditt førstevalg for sportslig utseende og bedre kjøreegenskaper!
Forside%20Motul

Motul Olje

Motul er verdenskjent for sine high-tech motoroljer og smøremidler til industrien via Motul Tech. Spesielt anbefalt for trimmede og turboladede motorer. Oljen for den kresne!
Felgvisning-banner