Din lokale dekkspesialist

DEKK - SOMMERDEKK OG VINTERDEKK

Stavanger - Forus Dekksenter er en spesialisert dekkforhandler og vi fører et bredt utvalg av både sommerdekk og vinterdekk  fra de beste produsentene.

Vi har et stort utvalg av både premium, medium og budget dekk. Vi fører blant annet Michelin, Goodyear, Vredestein, Continental, Nokian, Nexen, Hankook og Toyo.

Se vårt utvalg av sommerdekk og vinterdekk i menyen til venstre.

Riktige dekk er ditt ansvar.

Uansett om det gjelder sommerdekk eller vinterdekk er det ditt ansvar å sørge for at dekkene er i forskriftsmessig stand. Det vil si at du må sjekke at de har anbefalt mønsterdybde og riktig dekktrykk. Ikke alle dekk er laget for alle forhold, så det er også viktig å se på kjøreforholdene du kjører mest på.
Les mer.

Med mange år samlet erfaring fra bransjen gir vi deg råd om hvilke dekk som er best til nettopp din bil!

Dekk ser ofte helt like ut, og det kan virke som om bare mønsteret er det som skiller dem fra hverandre. Men det betyr ikke at dekk er like. Det er store forskjeller i veigrep og slitestyrke mellom de forskjellige dekktypene.

Enten du skal ha nye sommerdekk eller vinterdekk, er det viktig å velge riktige dekk. Riktige dekk handler om mye mer enn å ha den riktige dimensjonen til bilen din. 
For å finne riktig dekk, bør du med andre ord først tenke grundig igjennom dine behov. Det dreier seg om din sikkerhet, bilens kjøreegenskaper og fremkommelighet samt komfort.

Ønsker du å vite mer eller trenger hjelp til kontroll eller vurdering av dekkene dine?
Stikk innom oss for en hyggelig dekkprat!

DEKKHOTELL

Vi har også dekkhotell. Enten du arbeider eller bor i Stavanger, Sandnes eller Forusområdet vil Forus Dekksenter være perfekt for deg som ønsker enklere og tryggere bilhold! Vi ligger sentralt plassert rett bak Scandic Hotell, på grensen mellom Sandnes og Forus.
>>Les mer

nitrogenfylling i dekk

NYHET! Forus Dekksenter tilbyr nå nitrogenfylling i dekkene dine!
Dette har allerede blitt testet på en del biler med tilbakemeldinger om økt komfort i bilen. Fordelene med å bruke nitrogen i dekk istedet for komprimert luft er mange.

Les mer

"Hos oss får du et bredt utvalg av kvalitetsdekk som presterer jevnt bra i dekktestene"

Dekk%20logoer-1
Dekk%20logoer-2
Dekk%20logoer-3
Dekk%20logoer-4