Din lokale dekkspesialist

Velkommen til din lokale dekk­forhandler

Stavanger - Forus Dekksenter er godkjente som dekkverksted av Statens Vegvesen. Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Hos oss får du rask og effektiv service og gunstige priser. Vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og totaløkonomi og tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsdekk som presterer jevnt bra i dekktestene. 

Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. Vi har et stort utvalg av dekk og felger både til personbil, vare, SUV og 4x4. Vi sjekker, skifter og bytter både dekk og felger mens du venter.

Vi er medlem av Point-S kjeden. Point-S er en uavhengig kjede som ikke låst opp mot noen produsenter eller dekkmerker. Dette betyr at vi til enhver tid kan anbefale det dekket som passer best for deg og ditt bruksområde.

 
dekk-1
dekk-2-1
dekk-3

Åpningstider:

Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdag10:00 - 14:00*
*kun Stavanger
Kontakt


Vi er medlem i

logo%20point-s
Forside%20Dekk%20Potenza

Dekk

Å velge riktige dekk handler om mye mer enn å ha den rette dimensjonen til bilen din. Vi hjelper deg å finne rette dekk til din bil.
Dekk
Forside%20Felger

Felg

OVER 3000 FELGER PÅ LAGER. Vi har kanskje distriktets beste utvalg av alufelger fra de største importørene i alle prisklasser.
Felg
Forside%20Dekkhotell

Dekkhotell

Vi gjør hjulskift og dekklagring enklere for deg med dekkhotell hos oss!
Dekkhotell
Forside%20Felgretting

Felgretting

Har du fått bulk eller kast i felgen? Vi retter og reparerer bulkede og skjeve aluminium/lettemtallfelger.
Felgretting
Forside%20S%C3%B8nnak

Batterier

Vi leverer bilbatterier fra Exide Sønnak. Sønnak er verdensledende på bilbatterier og leverer originalbatterier til en rekke ledende bilprodusenter.
Bilbatteri
hrsenkesett

H&R senkesett

Stavanger Forus Dekksenter er forhandler av senkesett og spacere fra velkjente H&R. Ditt førstevalg for sportslig utseende og bedre kjøreegenskaper!
Senkesett og spacere
Felgvisning-banner